Naktsmītnes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Villa Victoria, apartamenti

Kroņa 6, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesu nams Villa Victoria atrodas Ventspilī, mazāk nekā 1 km attālumā no Ventspils pludmales un 11 minūšu pastaigas attālumā no Ventspils Piejūras brīvdabas muzeja. Viesiem tiek piedāvāta uzturēšanās iespēja ar dārzu un bezmaksas WiFi visā naktsmītnē. Autovadītāji var izmantot bezmaksas privāto autostāvvietu. Visos numuros ir virtuve, plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un privāta vannas istaba. Viesu namā ir pieejami ģimenes numuri. Viesu rīcībā numuros ir drēbju skapis un tējkanna. Viesu namam ir bērnu rotaļu laukums. Ventspils Augstskola atrodas mazāk nekā 1 km attālumā no viesu nama Villa Victoria, savukārt Ventspils amatu māja ir 19 minūšu pastaigas attālumā no naktsmītnes.

Vilnis, viesnīca

Talsu 5, Ventspils LV-3602
Naktsmītnes , viesnīca, restorāns, ēdināšana, konferences, semināri, viesu nami, banketi, vietas līdz, semināru zāle, telpas konferencēm, bezmaksas autostāvvieta, ēdināšana grupām, brokastis, hotel, semināri, naktsmītnes

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Vālodzes, viesu nams

Matiņi, Saltavota 54, Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Viesu nami, naktsmītnes , konferenču organizēšana. Semināri. Semināru organizēšana., Pirts, pirtis, naktsmītnes , viesību telpas līdz 60 personām, galdu klāšana, aktīvā atpūta, volejbols,

Vīteri, viesu māja

Biksinieki , Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4647
brīvdienu māja "Vīteri" Rēzeknē, banketu zāle Rēzeknē, laivu noma, makšķerēšana, atpūta pie Adamovas ezera, naktsmītnes , nakšņošana, banketi, viesības, svinības, lauku tūrisms, grila noma, novuss, guļamistabas, lauku pirts, naktsmītnes

Vītoli, naktsmītne

Tome , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Naktsmājas, nakšņošana, kempings. Guļvietas. Treileru vietas. Telšu vietas. Atpūta pie dabas. Telts vieta. Treilera vieta, treileru novietne. Piknika vietas. Ugunskura vieta. Batuts. Grils. Bērnu spēļu laukums. Labierīcības, duša, virtuve. Labiekārtotas mājiņas. Dīķis. Atpūtas namiņš. Lapene. Tome, Tomē, Ķegums, Ķegumā, Daugmale. Netālu

Z un E, SIA, Apartamenti

Lāčplēša 47-15, Rīga, LV-1011
Naktsmītnes Rīgā. Apartamentu īre Latvijā. Dzīvokļu noma, īre, izīrēšana Rīgā., Naktsmītnes tūristiem. Riga hotel. Apartaments in Riga. Hotel in Riga. Rezervēt viesnīcu.

Zaķīšu pirtiņa, Viesu nams

"Bāči", Kabiles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3314
Apraksts: "Zaķīšu pirtiņa" piedāvā nakšņošanu līdz 9 gultasvietām, pirti, augsto kublu ar LED apgaismojumu un hidromasāžu. Smart TV, internets, lielā tumba mūzikas atskaņošanai, virtuves zona ar aprīkojumu un traukiem. Piedāvājumā pirtnieka pakalpojumi, pirtsslotas, dažādi augu un ziedu hidrolāti un citi dabīgi ārstniecības līdzekļi. Mob. 29221740.

Zaļenieku komerciālā un amatniecības vidusskola

Zaļenieki, Jelgavas 7, Zaļenieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3011
Naktsmājas, naktsmītnes , nakšņošana, viesnīca, telpu noma, dienesta viesnīca.

Zaļie atvari, SIA

"Atvari" , Līvbērzes pagasts, Jelgavas nov., LV-3003
Viesu nams kāzām un citām svinībām, banketi, kempings, telts vietas, pārtikas veikals, baseins, dīķis, sporta spēles, volejbols, futbols. Konferenču zāle. Līdz 120 cilvēki banketi. 60 cilvēki naktsmītne. 6 atpūtas namiņi. Makšķerēšana. Treileru autostāvvieta. Ugunskura vieta. Telts vieta. Lapenes laulības ceremonijai. Krievu pirts 15

Zvaigznītes, ZS, Viesu māja pie Aiviekstes upes

"Zvaigznītes", Indrānu pagasts, Madonas nov., LV-4826
Viesu mājas pakalpojumi:: ✓ Nakšņošana ✓ Pirts ✓ Āra kubls ✓ Nojume līdz 40 personām ✓ Laivas noma ✓ Telts vieta ✓ Batuts ✓ Siera degustācijas ✓ Kāzu pieturvieta Brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā::

Jauka un omulīga brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā! Piedāvājam gan pirtiņu, gan nakšņošanu, gan telpu ar kamīnu nelielām viesībām. Mums ir arī nojume āra pasākumiem vasarā, volejbola laukums, batuts, laiva, kā arī gatavojam mājas sieru! Būsiet mīļi gaidīti izbaudīt klusumu un mieru pie dabas! Mēs strādājam, lai pie mums ne tikai iegrieztos, bet arī atgrieztos!

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

ĒZ Eglāji, IK

Dārza 33, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
, ēdināšana, dzīvā mūzika, galdu klāšana, pasākumu apkalpošana, pirtsslotas, konferences, semināri, naktsmītnes

Ēdoles pils

"Ēdoles pils", Ēdole, Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3310
Pils, muzejs, naktsmītnes , nakšņošana pilī, pasākumi, izstādes, koncerti, kāzas, svinības, konferences

Ģimenes sēta, SIA, Hostelis

Jaunkalsnava, Ceriņu 6, Kalsnavas pagasts, Madonas nov., LV-4860
Lauku Hostelis, naktsmītnes Jaunkalsnavā. km no Madonas. Naktsmītnes pieejamas 40 personām., Naktsmītnes . Solārijs Kalsnavā, Jaunkalsnavā. Horizontālais solārijs. Skaistumkopšana Kalsnavā.

Ķeguma Puduri, atpūtas komplekss

"Puduri", Tomes pagasts, Ogres nov., LV-5020
Par mums:

"Ķeguma Puduri" - daudzfunkcionālais atpūtas komplekss atrodas skaistā Daugavas krastā un meža ielokā, 50 km no Rīgas. Sporta spēles, kāzas, semināri, svinības vai vienkārši atpūta.

Šlokenbekas pils, pašvaldības SIA

Milzkalne, "Šlokenbekas muižas ansamblis" , Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3148
Pils svētki, dārza svētki, pasākumi, muzeji, ekskursijas, naktsmītnes , banketiem, prezentācijām, kāzām

Šķilas, viesu nams

Pērkone , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
brīvdienas, svētki, svinības, daba, jūra, vasara, atpūta pie jūras, mežs, svaigs gaiss, nakšņošana, naktsmītnes