Naktsmītnes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Restorāns, Viesnīca, Hotel, Viesnīcas, Viesnīca Liepāja, Hotel Liepāja. Viesnīcas Liepāja. Viesnīca Liepājas centrā. Fitnesa zāle. Restorāns, bārs, konferenču zāle, (70 personām). Slēgta autostāvvieta. Bezvadu interneta pieslēgums. Velo un autonomas pakalpojumi. Papildus bonusi no sadarbības partneriem, (Lielais Dzintars. Liepājas

Vidzeme, viesnīca Valmiera

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Naktsmītnes Valmierā. Hotelis pie Valmieras.

Hotel Viona

Rīgas 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Viesnīca piedāvā: ✓ Naktsmītnes ✓ Kafejnīca ✓ Sauna ✓ Baseins ✓ Latviešu virtuve ✓ Armēņu virtuve

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Trenažieru zāle ✓ Peldbaseins ✓ Airēšanas bāze ✓ 2 tenisa laukumi ✓ Sporta laukumi ✓ Āra basketbola laukumi ✓ Āra volejbola laukums ✓ Futbola laukums ar mākslīgo un dabīgo segumu Daudzfunkcionālais sporta un veselības komplekss:

"Olimpiskais centrs "Limbaži"" ir sporta centrs, kas atrodas Limbažos un kas apsaimnieko sporta bāzes: airēšanas bāzi ar airēšanas distanci, Lielezera ielā 33, sporta halli, 3000m2, Parka ielā 36, stadionu (2 tenisa laukumi, āra basketbola laukumi, āra volejbola laukums, futbola laukumi ar mākslīgo un dabīgo segumu) Sporta ielā 3. 2018. gada 1. septembrī durvis vēra jaunais Limbažu peldbaseins Jaunatnes ielā 4 A, kur apmeklētājiem pieejama arī trenažieru zāle. "Olimpiskais centrs "Limbaži"" organizē dažādu sporta veidu čempionātus, dažādus sporta pasākumus, organizē sporta spēles, augstas klases sasniegumu sportu, sniedz ēdināšanas un naktsmītņu pakalpojumus.

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Martina serviss, SIA, nekustamo īpašumu, komerctelpu noma Rīgas centrā

Lāčplēša 51-1, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Martina serviss" jau kopš 1998. gada nodarbojas ar namu apsaimniekošanu. Uzņēmums piedāvā arī dzīvokļu un komercplatību nomu.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Liepkalni, naktsmītnes

Nītaure, "Liepkalni" , Nītaures pagasts, Cēsu nov., LV-4112
Atpūtas bāzes, viesu nami

Kalpaki, naktsmītnes

"Kalpaki" , Apes pagasts, Smiltenes nov., LV-4337
Viesnīcas

Lauma, naktsmītne

Raiņa 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301

Happy Hotel, viesnīca

Garozes 25, Rīga LV-1004
Viesnīcas, viesnīca, viesnīca Pārdaugavā, naktsmītne, hotelis, pārnakšņot, pārnakšņošanas iespējas, naktsmītnes , Rīgā, naktsmītnes Pārdaugavā, virtuve, autostāvvieta, WIFI.

Senie Līči, viesnīca

"Līči" , Jaunsvirlaukas pagasts, Jelgavas nov., LV-3031

Vītoli, naktsmītne

Tome , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Naktsmājas, nakšņošana, kempings. Guļvietas. Treileru vietas. Telšu vietas. Atpūta pie dabas. Telts vieta. Treilera vieta, treileru novietne. Piknika vietas. Ugunskura vieta. Batuts. Grils. Bērnu spēļu laukums. Labierīcības, duša, virtuve. Labiekārtotas mājiņas. Dīķis. Atpūtas namiņš. Lapene. Tome, Tomē, Ķegums, Ķegumā, Daugmale. Netālu

O.K. projekts, SIA

Cempu 8, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lētas naktsmītnes , lēti pārnakšņot Valmierā, dienesta viesnīcā, hostelis, lēta viesnīca, hostel, naktsmītnes

Mētras māja, viesu nams

Pasta 1a, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Naktsmītnes , Aizputes centrā, atpūta Aizputē.

Vanaturs, SIA

Kaltene, "Vanaturs" , Rojas pagasts, Talsu nov., LV-3264
Atpūta pie jūras, viesu nams pie jūras, pikniks pie jūras, atpūta, naktsmītnes ar brokastīm, naktsmītne

Lucia, SIA

K.Barona 20, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Naktsmītne, naktsmītnes Ludzā, Ludza. Banketi Ludzā, Ludza., Tūristu naktsmītnes , naktsmītne. Konferenču zāle, semināri, semināru telpas.

Pie tēva Tuka, viesu nams

"Akmeņkalni" , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Viesu nams Cēsu tuvumā, viesu nams pie Cēsīm, viesu nams Drabešos, Naktsmītnes Vidzemē, naktsmītnes pie